veelgestelde vragen

Het spel

Onze escape room is niet gemakkelijk. Maar... als jullie vastzitten krijgen jullie tips die jullie verder op weg helpen. Het is dus - ondanks een zekere moeilijkheidsgraad - ook geschikt voor beginners. Misschien blijkt zelfs wel dat jullie natuurtalenten zijn.

En voor zij die zich tot de gevorderden rekenen: bring it on!

Onze kamers kunnen gespeeld worden door teams van 2 tot 6 personen.

Wij breiden uit naar twee kamers. Wanneer deze twee kamers operationeel zijn kunnen grotere groepen worden verdeeld over de twee kamers.

Wij hanteren een prijs per spel, ongeacht het aantal deelnemers. Voor de totaalprijs van €110 speelt jouw team een spel in één van onze kamers.

Que?!

Onze kamers kunnen gespeeld worden in het Nederlands en het Engels.

Onze kamers zijn op z'n minst spannend. Wij zetten maximaal in op de beleving, dus reken op de occasionele onverwachte gebeurtenis.

Onze huidige kamers kunnen gespeeld worden vanaf 16 jaar.

Mogelijks komen er in de toekomst initiatieven voor de jongere spelers, maar dat is nog niet voor meteen.

Het uur op je reservering is het moment dat het spel start, en dus het uiterste moment waarop jullie dienen aanwezig te zijn. Je kan bij ons terecht vanaf een kwartier op voorhand.

Een stipte aanvang van het spel is noodzakelijk, omdat anders de volgende tijdsloten in het gedrang komen.

Het is belangrijk dat jullie uiterlijk op het uur van aanvangst aanwezig zijn. Jullie groep is welkom vanaf een kwartier vòòr het gereserveerde tijdslot. Groepen die meer dan 10 minuten te laat zijn kunnen we helaas niet meer toelaten tot het spel.

Efkes in 't zakske blazen aub...

Voor het vlotte verloop van het spel, én voor je eigen veiligheid, heb je je onverdeelde aandacht nodig tijdens het spelen. het is dus niet de bedoeling dat je in benevelde toestand bij ons arriveert.

Wij behouden ons het recht voor om personen te weigeren bij vermoedens van intoxicatie. Er is in dat geval ook geen restitutie mogelijk.

U kan gebaat zijn met:

  • uw gezond verstand
  • uw bril indien u ver- of bijziend bent
  • makkelijke kleren en schoenen

Bestellen en betalen

Dat moet, maar is gelukkig heel eenvoudig!

Vermits onze exacte openingsdatum nog niet vaststaat is reserveren voorlopig nog niet mogelijk. Je kan al wel een cadeaubon bestellen. Deze is dan een jaar geldig vanaf opening en we houden je op de hoogte van de heropening.

Wij zijn volop aan het verhuizen en omdat we alles op onze nieuwe locatie zo zorgvuldig mogelijk willen afwerken, hebben we nog geen exacte datum van heropening. Daardoor is het voorlopig nog niet mogelijk te resereven. Van zodra we een heropeningsdatum hebben stellen we ons reservatiesysteem opnieuw open. Je kan dan in enkele klikken online reserveren.

Die gebeurt volledig online, bij reservatie. U hebt daar alle betalingsmogelijkheden waar u maar van kan dromen.
Zo kan u op de dag van uw afspraak vlot en zorgeloos aan het spel beginnen.

Happy Birthday to you... Fijne Kerst... Proficiat met je afstuderen...

Jij verzint de gelegenheid, wij hebben er de bon voor!

Deze kan je eenvoudigweg bestellen via onze website, en meteen online betalen. We hebben een digitale cadeaubon, waarbij je de cadeaucode meteen in je mailbox krijgt toegestuurd.

Of... een leuke gepersonaliseerde bon die je per post krijgt toegestuurd. Deze zit verpakt in een omhulsel dat door het feestvarken eerst gekraakt dient te worden, bij wijze van voorproefje.*

*In geval van de per post verzonden bon krijg je van ons eveneens de cadeaucode per mail. Zo kan je makkelijk reserveren, zelfs al zou je de fysieke bon verloren hebben.

We zijn daar flexibel in. Als je ziet dat de gewenste tijdsloten gewoon nog beschikbaar zijn voor online reservatie, dan mag je die gerust zo boeken. Als dat niet het geval is, of je hebt bijkomstige wensen, neem dan even contact met ons op.

We kunnen ook teambuildings voorzien buiten de gebruikelijke uren, catering verzorgen, ...

Dat kan wel eens gebeuren. Je kan kostenloos omboeken naar een ander tijdstip. Je vindt de link daarvoor in je bevestigingsmail.

Omboeken en annuleren kan tot 48 uur op voorhand. In geval van annulering binnen deze periode krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Als je na 48 uur voor je gereserveerde spel annuleert, is een restitutie helaas niet mogelijk.

without
https://theroomantwerp.be/wp-content/themes/larch/
https://theroomantwerp.be/
#225775
style4
scroll
Posts laden...
/home/medi2883/domains/theroomantwerp.be/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
on
on
off
off
off